Saturday, July 8, 2017

Last Iftar @ Grand Riverview Hotel

Throwback iftar akhir Ramadan bersama family in law di Grand Riverview Hotel, Kota Bharu. 10 minit je dari rumah in law ni..:-)


Salah eja nama pun bolehlah..


Aneka lauk pauk kampung..


Macam2 kuih muih dari dan luar Kelantan..


Cara susun atur makanan pun tradisi..


Kuih nekbat. Siapa makan? Saya tak makan..;-)


Tak cukup korum join ni. Hanya parent in law, dan 3 org adik2 ipar saya. Seorang dah berkahwin dan mempunyai seorang anak.. Yang lain2 berbuka di rumah mertua masing2 hari last tu..


Walaupun tak cukup meriah weiii..


Ayah damia kata, kat hotel pun makan budu? Haha.. Puasa 2017 tak jumpa budu pun bang..


Full house juga ya.. Agaknya last ramadan semua berkumpul makan dengan family ramai2..


Yeayy! Kejap lagi nak berbuka.. Pandai Daim tonjolkan diri ya..


Us! Bergambar di lobby lepas masing2 solat dan makan dan makan lagi.. Oh ya mother in law masih tak boleh berjalan tu lepas buat operation lutut retak dan patah masa jatuh kat mekah awal Ramadan lepas. Hopefully lepas bi cepat sembuh dan boleh jalan semula.

Sekian cerita akhir ramadan saya!








Post a Comment