Tuesday, July 11, 2017

Lawatan dari MOA Putrajaya

Isnin
10 Julai 2017

Phewww.. Finally it's a wrap.. Selesai sudah Lawatan penilaian & penyiasatan prestasi syarikat dari Ministry of AgriCulture (MOA), Putrajaya dan agensi2 bersekutu di daerah JB ke #cocodamia #oleolecocodamia #GOJBCHOCOLATE


Buffet chocolate & lunch disediakan untuk para pelawat


Sesungguhnya dari sesimple2 ikan masin, ke telur masin dan paling simple ulam tu je pun, semuanya beli kat restoran πŸ˜₯.. 
#niathatinakmasak
#dahjanjidenganstaffsnakmasaknasidagang
#apakandayamasatakada
#sanasinisibukappointment


Sesi lawatan..


Masing2 teruja melihat pembuatan coklat2 CocoDamia


Pelbagai soalan diajukan


Dah macam sesi Edutour dah


Melihat bahagian dan cara2 packaging..


Teruja mereka melihat kebanyakan coklat2 CocoDamia adalah handmade


Jom makan dulu!


Sekali sekala makan nasi tengahari dengan ikan masin dan ulam-ulaman pun  berselera kan..


Bersama wakil2 dan bos Tekun JB..


Kuningnya saya disitu...


Pembahagian cenderahati untuk para pelawat..


Terima kasih kepada semua pelawat. Ada masa jemput datang lagi dan sekaligus shopping di GO-JB CHOCOLATE LAGI..

Semoga semua urusan dipermudahkan olehNya.. Aamin..








Post a Comment