Thursday, August 10, 2017

Renovation Fasa 2


Gambar2 semalam..
Renovation fasa 2..
Khas untuk galeri dan showroom produk..

Maaf kalau ada antara customer kami yang datang, keadaan kurang selesa dan berhabuk. Renovation ni untuk keselesaan pengunjung pada masa akan datang. 

Dah datang JB jemput singgah GO-JB CHOCOLATE ya semua.. Ada premium chocolate, ole ole coklat, energy bar, coklat IQ dan menerima juga coklat custom made untuk tempahan majlis dan keraian..

Mana2 institusi, sekolah atau tadika yang nak buat slot EDUTOUR, boleh email terus ke cocodamia@yahoo.com

Terima kasih semua!


Tak habis2 berhabuk sejak 2-3 minggu ni. Tapi tak pe bukan saya yang kemas sapu mop pun..:-)


Insyallah.. Moga2 dengan renovation ni dapat menaikkan lagi semangat pengunjung untuk membeli belah dalam Go-JB Chocolate..


Yeahh gambar pagini..
Tengah susun2 barang..
TQ kak ainur aka Dr. ainur yang sudi datang shopping dan chatting2 kat Go-JB Chocolate. Kali ke-2 datang baru ada jodoh nak jumpa my senior masa study kat UTM ni..






Big boss tengah atur strategi tu nak susun2 produk cam mana.. Nak tulis apa kat ruangan info.. Ya lah kami kan ada konsep Edu Tour, so perlu ada sudut info untuk peserta2 dan pengunjung juga..


Jemput datang ya semua. Ada macam2 coklat kami buat sendiri.
Insyallah by next week semua renovasi settled termasuk signboard. Barulah lega sikit dengan banyak kerja/event/ordernya. Yang datang nak jadi ejen/distributor pun ramai. So bila renovasi dah siap, selesa sikit kita nak deal business kan.

Jemput shopping coklat di:

Go-JB Chocolate
52, Jalan Enau 15,
Taman Teratai, Skudai, Johor.







Post a Comment